Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@23:28:05 GMT

فعالیت سفارت افغانستان در تهران ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۷۱۸۷

فعالیت سفارت افغانستان در تهران ادامه دارد

سلیمانی گفت: این مذاکرات با ابتکار، میانجگیری و میزبانی ایران بین بزرگان امارت اسلامی و آقایان اسماعیل‌خان و احمد مسعود و سایر سیاسیون افغانستانی در جریان سفر امیرخان متقی به تهران برگزار شد

به‌ گزارش مشرق، عبدالقیوم سلیمانی، سرپرست سفارت افغانستان در تهران شب گذشته (سه‌شنبه) در نشست خبری با حضور خبرنگاران در محل سفارت افغانستان در تهران گفت: در ابتدا لازم است در خصوص نشستی که در جریان سفر امیرخان متقی سرپرست وزارت خارجه افعانستان به تهران، بین شخصیت‌های افغانستانی و هیئت طالبان برگزار شد، بگویم که من به نمایندگی از کسی صحبت نمی‌کنم و صرفاً روایت خودم را از آن جلسات بیان می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید متوجه این قضیه باشیم که در شرایط خوبی قرار نداریم و در ایران هر روز بر تعداد مهاجران افزوده می‌شود.

سرپرست سفارت افغانستان در تهران تصریح کرد: اگر مشکلات افغانستان را بپذیریم باید این را نیز بپذیریم که مذاکره بهترین راه حل برای حل این مشکلات است.

سلیمانی در تشریح نشست اخیر گروه‌های افغانستانی در تهران گفت: این مذاکرات با ابتکار، میانجگیری و میزبانی ایران بین بزرگان امارت اسلامی و آقایان اسماعیل‌خان و احمد مسعود و سایر سیاسیون افغانستانی در جریان سفر امیرخان متقی به تهران برگزار شد.

وی ادامه داد: از دید من نشست خوبی بود و نشست اول ۵ ساعت طول کشید و دو طرف در مورد مسائل کلیدی، به صراحت و در یک فضای آرام و سازنده صحبت کردند. در جلسه‌ی دوم احمد مسعود حاضر نبود.

سرپرست سفارت افغانستان در تهران تصریح کرد: اسماعیل خان و احمد مسعود بر تشکیل دولت فراگیر، قانون اساسی، حقوق زنان و اجتناب از جنگ تاکید کردند.

وی ادامه داد: آقای متقی و دوستانشان نیز نظرات خود را بیان کردند. این نشست اول است و طبیعتاً مسیر مذاکرات زمان‌بر است؛ برای مثال مذاکرات قطر دو سال ادامه داشت. لذا اینکه توقع داشته باشیم، مذاکرات فوراً دارای نتیجه باشد غیر منطقی است.

سلیمانی ادامه داد: این نشست برای شروع کار، خوب بود. ایران نیز بعد از نشست به هر دو طرف اعلام کرد که از برگزاری این نشست‌ها که به نفع مردم افغانستان باشد حمایت می‌کند. پس به نظر من روند این مذاکرات مثبت بود.

وی ادامه داد: اما چون این مذاکرات ابتدایی بود، تصمیم بر این شد که دو طرف پس از مشورت‌های بیشتر تصمیم به ادامه‌ی مذاکرات بگیرند.

سرپرست سفارت افغانستان در تهران درباره نقش ایران در تسهیل این مذاکرات، گفت: ایران تلاش کرد که مذاکرات بین طرف‌ها انجام شود و اعلام کرد که حاضر است زمینه برای ادامه مذاکرات را فراهم کند، از این رو ایران نقش مثبتی در برگزاری این مذاکرات داشت.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص انتشار برخی حواشی پیرامون فعالیت سفارت افغانستان در تهران گفت: آقای لیوال (سفیر پیشین افغانستان در تهران) حدود ۴ ماه قبل تصمیم گرفت استعفا دهد. از روزی که آقای لیوال استعفا داد بر اساس قانون، من سرپرست سفارت بودم که در تاریخ ۸/۲۹ نامه‌ای از وزارت خارجه افغانستان با امضای آقای متقی دریافت کرده‌ام که "شما سرپرست سفارت در تهران هستید"

وی ادامه داد: واقعاً برای من عجیب بود که چرا دوستان شرایط سفارت را درک نمی‌کند. سفارت باید از حاشیه‌های سیاسی دور باشد و مهم‌ترین کار سفارت خدمات‌رسانی به مهاجرین است. سفارت بعد از سقوط نظام قبلی تا به امروز هیچ موضع گیری سیاسی نداشته است.

سلیمانی اضافه کرد: مردم افغانستان نیاز به خدمات رسانی دارند و نمایندگی‌های ما در ایران این نقش را به خوبی بازی کردند.

سرپرست سفارت افغانستان در تهران گفت: جامع‌ترین پاسخ به شایعات اخیر را سعید خطیب زاده داد و گفت: فعالیت سفارت افغانستان در تهران مطابق با قوانین بین‌المللی و بر اساس کنوانسیون وین است. سفارت افغانستان مثل گذشته بر اساس قوانین بین‌المللی و کنوانسیون وین وظیفه خود را ادامه می‌دهد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت امیرخان متقی احمد شاه مسعود افغانستان سفارت افغانستان وزارت خارجه افغانستان کنوانسیون وین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت سرپرست سفارت افغانستان در تهران تهران گفت احمد مسعود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • اواین تصویر از بازگشت فرزند اسطوره محبوب فوتبال ایران به استقلال
  • نخستین تصویر از بازگشت حجازی به استقلال
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • خطیر برکنار و سمیعی سرپرست استقلال شد
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • برگزاری هفتمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس
  • ایران حمله تروریستی هرات را محکوم کرد